YRITYS

Toivetila

Toivetila tarjoaa sisustussuunnittelua yksityiskohteihin sekä yrityksille ammattitaitoisella otteella -toiveidenne mukaisesti.

Tarjoamme suunnittelua ja neuvontaa kotien ja vapaa-ajan asuntojen lisäksi uudisrakentajille, remontoijille, liiketiloihin ja toimistoihin. Itsenäisenä asunnonmyyjänä voit hyödyntää myös stailaus- ja valokuvauspalveluamme.

Minusta ei sitten ikinä tule sisustussuunnittelijaa!”

Näin muistan vannoneeni 8-vuotiaan pätevyydellä, kun äitini aikanaan valmistui sisustusalalle. Meni kymmentäkunta vuotta, kun huomasin toimivani perheyrityksen projektivastaavana ja sitä kautta seuraavani yhä lähempää vanhempieni jalanjälkiä 🙂

Vuosi 2014 toimi taitekohtana, kun valmistuin itsekin sisustussuunnittelijan ammattiin (niinpä… koskaan ei pitäisi sanoa ”ei koskaan”!) Tätä ennen ehdin toimia myös rakennustarvikeiden parissa, ja niin kokemuksen kuin perheenkin kasvettua, oman omakotitalon rakentamisesta tuli seuraava, luonteva projekti. Monta epätoivon hetkeä, riemun tunnetta ja luovuudenpuuskaa myöhemmin innostus alaa kohtaan ei suinkaan ollut hälventynyt -päinvastoin 🙂

Sisustussuunnittelijaksi valmistuttuani olen tehnyt suunnittelua sekä yksityiskoteihin että yrityksille. Näistä projekteista myyntistailaukset ovat erityisen lähellä sydäntäni, antoivathan ne aikanaan alkusysäyksen uralleni. On mahtavaa seurata kuinka tila muuttuu konkreettisesti!

Monipuoliset työt rakennus-, remontointi- ja sisustustarvikeiden myynnissä sekä huonekalujen parissa toivat lopulta riittävästi varmuutta lähteä viemään yritysideaa eteenpäin. Toivetilan juuret juontavat perustamisvuoteen 2006, mutta nyt vuonna 2021, yhtä sukupolvenvaihdosta myöhemmin, saan elää omaa unelmaani ja tehdä työtä modernia perheyritystä kasvattaen.


Kaiken takana...

Yksityiselämässäni olen 11- ja 12-vuotiaiden tyttöjen äiti, ja nautin siitä että saan tehdä työtä, jota haluan tehdä aidosti ja 100%:sti sydämellä!

Sisustamisessa luonnonmateriaalit sellaisenaan tai jatkojalostettuina vetoavat minuun, ja käytänkin niitä mielelläni lisäämään viihtyvyyttä. Luonto ja ympäristö, kuten myös kaupunkimiljöö, toimivat mahtavina inspiraation lähteinä!

Suunnittelijana olen innostuva ja haluan miettiä alkuun mahdottomiltakin kuulostavien ideoiden mahdollisuudet toteutumiseen. Parasta on se, kun asiakas uskaltautuu esittämään hulluiltakin kuulostavat toiveensa, ja yhdessä pohdittuamme toteamme, että tämähän on itse asiassa mahdollista toteuttaa!


Kuva: Aino Vuokola Photography