Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelulla tarkoitetaan palvelua, jossa laaditaan tarkka suunnitelma halutuista muutoksista.

Aina ei ole selvää, mitä muutoksia tarvitaan, vaan on ainoastaan tunne siitä, että ”jotain tarvitsisi tehdä”. Tässä kohtaa on hyvä ottaa yhteyttä sisustussuunnittelijaan, jonka tehtäväksi jää selvittää A: mitä tahdotaan ja B: miten se toteutetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti toiveet huomioiden.

Suunnittelu lähtee siis aina asiakkaan tarpeesta ja se voidaan tehdä koko tilalle tai vain sen osalle. Suunnitelma on siis visuaalinen tuote, joka auttaa Sinua tekemään valintoja vaihtoehtojen viidakossa! Valitset sitten suunniteltavaksi koko tilan tai vain sen osan, Sinä saat päättää suunnitelman laajuuden.

Suunnittelu alkaa aina arviokäynnillä

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Täydellinen sisustussuunnitelma sisältää suuunnitelman kaikista näistä osa-alueista:

TILANKÄYTTÖ
KALUSTEET
PINTAMATERIAALIT
VALAISTUS
TEKSTIILIT

Näiden lisäksi saat myös tarkan listan kustannuksista ja tuotteiden hankintapaikoista. Eli jos tarpeesi koskee esimerkiksi vain huoneiston ongelmallista valaistusta, ei sinun tarvitse teettää suunnitelmaa, joka käsittää kaiken mahdollisen lattiasta kattoon.

Oli palveluntarpeesi pieni, suuri tai jotain siltä väliltä, aloita ottamalla yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomaketta
käyttäen 🙂 Näin selvitämme yhdessä minkälainen palvelu toimisi kohdallanne parhaiten ja sitten ryhdytään tuumasta toimeen!

Toivetilan asiakkaana Sinun huoleksesi jää ainoastaan kertoa mistä pidät, tai jos se tuntuu liian vaikealta, asiaa voidaan lähestyä myös
näkökulmasta ”mistä nyt et ainakaan pidä”. Sinä voit käyttää aikasi siihen, missä olet parhaimmillasi ja nauttia valmiista suunnitelmasta..

Miksi maksaisin Sisustussuunnittelusta?

Maksat ennen kaikkea suunnitelman ja mahdollisen toteutuksen tuomasta viihtyvyydestä. Viihtyvyyttä on myös se, että tilasta saadaan käytännöllinen ja niin sanotusti ”kaikki hyöty irti”. Kun teetät heti alkuvaiheessa loppuun asti mietityn suunnitelman kustannuslaskelmineen, vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja säästät rahaa kun mahdollisten virhehankintojen määrä vähenee, ja rahaa saattaa jäädä parhaassa tapauksessa vielä johonkin ylimääräiseenkin. Säästät myös aikaa, sillä suunnittelijallasi on hyvä käsitys saatavilla olevista tuotteista ja homma hoituu nopeasti.

Saatat jopa yllättyä positiivisesti vaihtoehdoista, joista et ollut ehkä koskaan kuullutkaan! 🙂

Yritykset panostavat sisustussunnitteluun halutessaan vahvistaa yrityksen brändiä ja luoda yhteinäisen yritysilmeen myös toimitiloihin. Näin asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi ja työntekijät viihtyvät työympäristössään. Viihtyistä, yhtenäinen ympäristö viestii asiakkaille hyvästä arvomaailmasta.

Sisustussuunnitelman tilaaminen etenee seuraavin askelin:

YHTEYDENOTTO JA TAPAAMINEN
TARVEKARTOITUS JA SOPIMUKSET
SUUNNITTELU JA VUOROPUHELU
SUUNNITELMAN ESITTELY
VIIMEISTELY JA HYVÄKSYNTÄ
TOTEUTTAMINEN

Toivetilan kautta saat hyvän remonttitarjouksen yhteistyökumppaniltamme.