Myyntistailaus

Myyntistailaus

Myyntistailaus tarkoittaa asunnon ilmeen kohentamista myyntiä varten. Stailaus on näin ollen sisustussuunnittelua konkreettisempi vaihtoehto.

Yksinkertaisimmillaan stailaus on usein vain sisustusneuvontaa, tavaroiden karsimista tai järjestelyapua, joka tuo asuntosi parhaat puolet esiin. Stailauksessa ei lähdetä havittelemaan suuria muutoksia eikä laadita yksityiskohtaisia suunnitelmia, vaan homma lähtee siitä, että kutakuinkin jo tiedetään mikä on ongelma, kääritään hihat ja ryhdytään töihin.

Tyhjillään olevan / uuden asunnon stailauksessa tilaan tuodaan laina-kalusteita, joiden avulla tilan käyttötarkoitusta saadaan tuotua paremmin esiin. Kalusteet auttavat siis katsojaa hahmottamaan tilan mittasuhteet tyhjää huonetta paremmin. Vastaavasti, jos kyseessä on asuttu huoneisto, voidaan stailausta tehdä jo löytyvillä kalusteilla ihan vain vaihtamalla järjestystä käytännöllisemmäksi ja/tai tekemällä pienempiä hankintoja, kuten tekstiilien päivittämistä.

Mitä järkeä satsata muutoksiin, kun olen muuttamassa pois?

palvelut_myyntistailaus_pieni

Ulkopuolinen näkee tilan aina uusin silmin, ehkä jopa tulevan ostajan silmin. Stailauksen avulla tila saadaan vastaamaan paremmin sitä näkymää, mitä potentiaaliset ostajat toivovat näkevänsä. Pienellä pintaremontilla, kuten ihan vaikka seinien uudelleen maalauksella, saadaan ihmeitä aikaan. Parhaassa tapauksessa tehdyt muutokset onnistuvat niin hyvin, että asunnon hintapyyntöä voidaan kohottaa (luonnollisestikin suuremmalla summalla kuin se mitä satsasit maalipurkkiin) tai asunnon myyntiaika lyhenee oleellisesti suuremman kiinnostuksen ansiosta.

Stailauksen hinta muodostuu käytettävän ajan ja tehtävän luonteen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy saataisiinko sinun asunnosta stailauksen avulla entistä näyttävämpi.