konsultointi

Sisustuskonsultointi

kevyempi vaihtoehto sisustussuunnittelulle

palvelut_konsultointi_pieni

Sisustuskonsultointi on tarkoitettu Sinulle, joka kaipailet pikaista sisustusneuvontaa johonkin yksittäiseen ongelmaan, tai miksei useampaankin, mutta et tarvitse kokonaisvaltaista sisustussuunnitelmaa. Konsultointi tarkoittaa sisustusneuvontaa, jossa ongelmaa pohditaan yhdessä ammattilaisen kanssa, ja haetaan samalla vahvistusta omille ajatuksille. Konsultoinnin aikana käsillä oleva ongelma nostetaan pöydälle ja sitä ryhdytään tarkastelemaan eri vinkkeleistä.

Konsultointi voidaan toteuttaa myös kauppakierroksen muodossa: Tiedät suunnilleen mitä haluat tehdä makuuhuoneesi seinille, mutta et ole varma minkälainen tapetti sopii muuhun sisustukseen. Lähdetään yhdessä kierrokselle valitsemaan sitä oikeaa!

Sisustuskonsultoinnin saa myös lahjakortin muodossa, ja se on erinomainen aineeton lahja henkilölle, jolta löytyy jo kaikkea! Lahjan saaja saa itse päättää, mihin konsultoinnin hyödyntää.

Konsultointikäynti 180e

Hinta sisältää matkakulut Riihimäen kaupunkialueella, kesto max 2h.

Konsultoinnin hintaan kuuluu kevyet kirjalliset muistiinpanot.

Mikäli haluat neuvontaa useammalle tunnille, ota yhteyttä ja pyydä tarjous lisätunneista. Konsultaation hinta hyvitetään mikäli päädytäänkin teettämään sisustussuunnitelma.